Foto: Mattias Lundin
 Foto: Mattias Lundin

"Ridderwall är en av dem vi tittar på"

Publicerad
Flera klubbar jagar Anders Lindbäck inför nästa säsong.
Nu letar Timrå efter en ersättare på målvaktssidan.
Ett av de hetaste namnen: Djurgårdens Stefan Ridderwall.
- Han är en av dem vi tittat på, säger sportchefen Stefan Lindqvist till hockeykanalen.se.
Flera klubbar har visat intresse för Anders Lindbäck inför nästa säsong. Timråmålvakten jagas bland annat av elitseriekonkurrenterna Brynäs och Färjestad. Dessutom har Nashville – som han är draftad av – visat intresse för att plocka över honom till hösten.
Nu letar Timrå en ersättare för Lindbäck och tittar nu på Djurgårdsmålvakten Stefan Ridderwall.
- Han är en av dem vi tittat på, säger sportchefen Stefan Lindqvist till  hockeykanalen.se.

Utgående kontrakt

Ridderwalls kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen.
- Det finns intresse från andra klubbar, jag lyssnar och kollar. Det är en rolig sits, men svår, säger han.
Timrå hoppas dock fortfarande på att Lindbäck ska bli kvar i Sverige.
- Lindbäck är vårt förstaalternativ, och han vill stanna, säger Lindqvist.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag