Foto: Mattias Lundin
 Foto: Mattias Lundin

"Ridderwall är en av dem vi tittar på"

Publicerad
Flera klubbar jagar Anders Lindbäck inför nästa säsong.
Nu letar Timrå efter en ersättare på målvaktssidan.
Ett av de hetaste namnen: Djurgårdens Stefan Ridderwall.
- Han är en av dem vi tittat på, säger sportchefen Stefan Lindqvist till hockeykanalen.se.
Flera klubbar har visat intresse för Anders Lindbäck inför nästa säsong. Timråmålvakten jagas bland annat av elitseriekonkurrenterna Brynäs och Färjestad. Dessutom har Nashville – som han är draftad av – visat intresse för att plocka över honom till hösten.
Nu letar Timrå en ersättare för Lindbäck och tittar nu på Djurgårdsmålvakten Stefan Ridderwall.
- Han är en av dem vi tittat på, säger sportchefen Stefan Lindqvist till  hockeykanalen.se.

Utgående kontrakt

Ridderwalls kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen.
- Det finns intresse från andra klubbar, jag lyssnar och kollar. Det är en rolig sits, men svår, säger han.
Timrå hoppas dock fortfarande på att Lindbäck ska bli kvar i Sverige.
- Lindbäck är vårt förstaalternativ, och han vill stanna, säger Lindqvist.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: