Foto: Anders Ylander
 Foto: Anders Ylander

Pierre Johnsson blir borta i fyra veckor

Publicerad
Uppdaterad
Frölunda får klara sig utan sin back Pierre Johnsson under den närmaste tiden.
27-åringen opererades under tisdagen för ljumskbråck och blir borta från spel i upp till fyra veckor.
- Det är bara att bita i det sura rehabäpplet och börja jobba så snart det går, säger han.
På tisdagskvällen var Frölunda i Linköping för att spela bortamatch i elitserien.
Men hela laget var inte med på resan.
Backförvärvet inför den här säsongen - Pierre Johnsson - var hemma i Göteborg för operation.
På tisdagen opererades han för ett ljumskbråck och även om operationen gick enligt planerna så väntar nu en längre frånvaroperiod.

"Bita i sura rehabäpplet"

Johnsson beräknas vara tillbaka på is först nästa år.
– Som alltid beror det på hur kroppen reagerar efter operationen, men vi räknar med upp till fyra veckors rehab för Pierre, säger Stina Hedin, ansvarig för Frölunda rehab, till klubbens hemsida.
Pierre Johnsson själv hade helst velat vara på plats i Linköping för att hjälpa sitt lag.
– Det här är verkligen inget ställe jag vill vara på nu när de andra är i Linköping, säger han till hemsidan från sjukhuset.
– Men eftersom det inte fanns något val är det bara att bita i det sura rehabäpplet och börja jobba så snart det går.
Trots fyra veckors rehab så ser Pierre Johnsson ändå positivt på operationen.
– Skönt att allt har gått som det ska, säger han.
Johnsson värvades från Luleå inför den här säsongen. Fram till skadan så hade han spelat i varje match.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: