ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Olle Wande
Foto: Olle Wande

Janmarks kritik: "Jag tycker att det är fel"

ANNONS:
Läs mer om SHL

LULEÅ. AIK hängde med resultatmässigt i en period. Sen kom raset i andra där man släppte in fyra raka mål.

– De är bättre än oss och straffar oss hårt när vi drar på oss utvisningar, säger Mattias Janmark.

Janmark, som fortsätter att göra mål, var besviken efter matchen. Speciellt på en situation i den andra perioden, som kanske blev matchavgörande. AIK:s Fredrik Svensson hamnande i gruff framför mål med Luleås Per Ledin.

Svensson åkte på en 2+2 för roughing medan Ledin bara fick en tvåminuters utvisning. I efterföljande powerplay gjorde Luleå 3–1.

– De går ut i tidningarna och kritiserar oss spelare att vi inte visar någon passion eller några känslor. Så blir det ett fjuttigt gruff, som ger totalt 6 minuter. Jag tycker det är fel, säger Janmark.

"Bocka och buga"

Men Janmark, som i och med sin kvittering till 1–1 nu är uppe på 10 gjorda mål, var inte sen med att erkänna att de förlorade mot ett bättre lag. Angående Linus Klasens uppvisning säger Janmark:

– Det är bara att bocka och buga. Alla vet att det är en bra spelare och det är kul för honom att lossnat.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: