Foto: Olle Wande
 Foto: Olle Wande

Fransson skrev jättekontrakt med Luleå

Publicerad
Uppdaterad
VM-aktuella backen Johan Fransson, 25, har lockats av både KHL och NHL.
I stället har han skrivit ett femårskontrakt med Luleå.
- Det känns jättebra och riktigt kul att vi kommit överens, säger Johan Fransson i en kommentar.
Johan Fransson satte personligt poängrekord i elitserien där han gjorde 30 poäng (11 mål, 19 assist) på 54 matcher. Sedan några veckor tillbaka är han med Tre Kronor och slåss om en plats i VM-laget till Tyskland.
Kalixfostrade Johan Fransson blev sexa i poängligan för backar i elitserien.
- Johan Fransson är med sin profil, potential och vad han levererat för Luleå Hockey under den senaste säsongen en spelare som vi är jätteglada över att vi nu har kunnat sy ihop ett långtidskontrakt med, säger sportchefen Lars ”Osten” Bergström om femårskontraktet.
Elitseriekollegan Modo har gett 19-årige backen Eddie Larsson en plats i A-truppen till nästa säsong.
- Det känns riktigt inspirerande. Det är även kul att de verkligen tror på mig, säger Eddie Larsson till Modos hemsida.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: