Foto: Muschi Christinne
 Foto: Muschi Christinne

Nylander kan bilda par med Jagr igen

Publicerad
KHL-klubben Avangard Omsk vill återförena Jaromir Jagr och Michael Nylander.
Washington Capitals utesluter inte att det blir så.
- Om han vill kan han åka, om det är en gemensam överenskommelse, säger Capitals general manager George McPhee till Washington Post.
Ryska medier har rapporterat om Avangard Omsks önskan att få Washingtons Michael Nylander till nästa säsong. Nylander skulle bli en perfekt kedjekamrat till Jaromir Jagr, precis som i NY Rangers där de vräkte in mål och poäng tillsammans.
Nylander har två år kvar på sitt NHL-kontrakt och en årslön på mer än 33 miljoner kronor. Därför tror inte Washingtons general manager George McPhee att Michael Nylander kommer att spela i KHL nästa säsong.
- Förmodligen inte, säger McPhee.

"Går inte att stoppa spelare"

Den svenska stjärnan var petad i elva av 14 slutspelsmatcher i jakten på Stanley Cup. Och George McPhee utesluter inte att Nylander hamnar i Ryssland där han under NHL-lockouten spelade för Ak Bars Kazan och SKA St. Petersburg.
- Det går inte att stoppa en spelare om han och klubben vill komma överens. Vad skulle stoppa honom? Om han går med på det och de (Omsk) går med på det så skickar vi honom till KHL, säger McPhee till Washington Post.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida