ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Muschi Christinne
Foto: Muschi Christinne

Nylander kan bilda par med Jagr igen

ANNONS:
KHL-klubben Avangard Omsk vill återförena Jaromir Jagr och Michael Nylander.
Washington Capitals utesluter inte att det blir så.
- Om han vill kan han åka, om det är en gemensam överenskommelse, säger Capitals general manager George McPhee till Washington Post.
Ryska medier har rapporterat om Avangard Omsks önskan att få Washingtons Michael Nylander till nästa säsong. Nylander skulle bli en perfekt kedjekamrat till Jaromir Jagr, precis som i NY Rangers där de vräkte in mål och poäng tillsammans.
Nylander har två år kvar på sitt NHL-kontrakt och en årslön på mer än 33 miljoner kronor. Därför tror inte Washingtons general manager George McPhee att Michael Nylander kommer att spela i KHL nästa säsong.
- Förmodligen inte, säger McPhee.

"Går inte att stoppa spelare"

Den svenska stjärnan var petad i elva av 14 slutspelsmatcher i jakten på Stanley Cup. Och George McPhee utesluter inte att Nylander hamnar i Ryssland där han under NHL-lockouten spelade för Ak Bars Kazan och SKA St. Petersburg.
- Det går inte att stoppa en spelare om han och klubben vill komma överens. Vad skulle stoppa honom? Om han går med på det och de (Omsk) går med på det så skickar vi honom till KHL, säger McPhee till Washington Post.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: