ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Darryl Dyck
Foto: Darryl Dyck

"Vi får avvakta och se vad som händer"

ANNONS:

LOS ANGELES. Daniel och Henrik Sedin har varit våra bästa poänggörare i NHL under de senaste åren. Men det krävs en lockout för hela säsongen för att tvillingarna Sedin ska överväga spel i elitserien i vinter.

- Ja, det har vi meddelat Modo, säger Danne till HockeyExpressen.se.

Både Daniel och Henrik har barn i skolan i Vancouver och åker över till Kanada i måndasskiftet augusti-september.

- Vi får helt enkelt avvakta vad som händer med förhandlingarna om ett nytt kollektivavtal. Enda chansen att Henke och jag spelar här hemma i vinter är om vi vet att det blir en lockout, som sträcker sig över hela NHL-säsongen.

 

Är det givet att det blir Modo i så fall?

- Absolut. Vi har pratat med Markus Näslund nu i sommar här i Övik och han förstår läget Han har ju varit i samma situation och hade barn i skolan där när förra lockouten bröt ut.

 

Så ni kommer att åka över till Vancouver med förhoppningen om att det blir en lösning av konflikten före NHL-premiären den 11 oktober?

- Ja, vi avvaktar I Vancouver och ser vad som händer. Men om det ser ut att bli en kortare lockout och spel direkt efter nyår, så stannar vi kvar i Kanada och avstår från spel i Sverige och elitserien under hösten.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: