SportExpressen på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

SportExpressen på Twitter

Häng med - @SportExpressen

TIDNINGEN
KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Storlek på text:
Skriv ut text
Foto: Seth Wenig Foto: Seth Wenig

Rangers vill behålla Hagelin: "Är skitkul"

Annons:
Läs mer om

Rookiekontraktet är på väg att gå ut.

Nu vill New York Rangers skriva ett nytt avtal med nyopererade succéforwarden Carl Hagelin, 24.

– Det ser bra ut, de vill verkligen ha honom, så det är skitkul, säger Hagelins agent Claes Elefalk till SportExpressen.se.

Efter det att New York Rangers åkte ut ur Stanley Cup-slutspelet tvingades den svenske forwarden Carl Hagelin genomgå en axeloperation.

– Operationen har gått enligt plan, säger Hagelins agent Claes Elefalk.

Redan innan ingreppet, som gör att Carl Hagelin behöver lägga fyra till fem månader på rehabilitering, hade New York Rangers general manager Glen Sather börjat diskutera med Hagelins agenter för att kunna förlänga det tvååriga rookiekontrakt som går ut i sommar.

"Det rullar på"

– Absolut. Det lär väl hända något om någon vecka då börjar vi ordentligt att förhandla. Det rullar på och det ser bra ut, säger Carl Hagelins agent Claes Elefalk.

Hagelin NHL-debuterade förra säsongen för New York Rangers och gjorde då 38 poäng (14 mål, 24 assist) på 64 matcher plus ytterligare tre assist på 17 slutspelsmatcher.

Den här säsongen hackades sönder av NHL-lockouten då Hagelin spelade hemma i Södertälje innan han avslutade i NY Rangers med 24 poäng (10 mål, 14 assist) på 48 matcher och därtill sex poäng på tolv Stanley Cup-matcher.

Annons:
MEST LÄST PÅ HOCKEYEXPRESSEN.SE I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
MEST SETT I DAG
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader