ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Nicklas Lidström. Foto: Axel Öberg
Nicklas Lidström. Foto: Axel Öberg

Nicklas Lidström: "Det är en fantastisk ära"

ANNONS:
Läs mer

I går stod det klart att Detroit Red Wings ska hissa upp Nicklas Lidströms tröja.

Och nu har svensken bekräftat att han ska ta med hela sin familj för att närvara vid ceremonin i mars.

– Det är en fantastisk ära, säger Lidström till Detroit Free Press.

Det var i går som Detroit Red Wings meddelade att Nicklas Lidströms tröjnummer ska bli officiellt pensionerat och att svenskens matchtröja ska hissas upp i taket på Joe Louis Arena.

Ceremonin ska äga rum inför Red Wings match mot Colorado den 6 mars nästa år.

Nu har Lidström – som tillbringade 20 år i Red Wings innan han la skridskorna på hyllan i fjol – bekräftat att han kommer att vara på plats med sin familj.

– Jag ser fram emot ceremonin och att ha min familj där. Och att de ska få uppleva den fantastiska stämningen på Joe igen, säger Lidström enligt Detroit Free Press.

"Fantastisk ära"

Lidström tillhör nu en utvald skara. Sedan tidigare hänger tröjorna tillhörande Steve Yzerman, Ted Lindsay, Gordie Howe, Sid Abel, Terry Sawchuk och Alex Delvecchio i Joe Louis Arenas tak.

– Det är en fantastisk ära att ha min tröja hängandes bredvid Yzerman, Lindsat, Howe, Abel, Sawchuk och Delvecchio, säger Lidström.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: