ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Mel Evans
Foto: Mel Evans

Lockouten ställer in NHL:s Winter Classic

ANNONS:

NHL:s "Winter Classic", den årliga utomhusmatchen, ställs in på grund av lockouten.

Ett beslut om att köra i gång NHL-säsongen hade behövts före fredagen för att rädda nyårsdagens match mellan Toronto och Detroit, enligt kanadensiska medieföretaget Québecor Media Inc.

100 000 hade kunnat se matchen

Detta på grund av ett hyresavtal, värt motsvarande cirka 21 miljoner kronor för fotbollsarenan i Ann Arbor, Michigan, där matchen var tänkt att spelas.

I vanliga fall är den hemmaarena för University of Michigan och mer än 100 000 åskådare hade beräknats kunna se matchen på plats.

Sedan tidigare är klart att det inte blir något som helst NHL-spel i november på grund av konflikten mellan spelarfacket NHLPA och klubbägarna.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: