ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Lidström tackade fans - med helsidesannons

ANNONS:
Tidigare artiklar

Efter 21 år i Detroit kände Nicklas Lidström att ett avskedstal inte var nog.
I stället visade han tacksamheten till fansen – på en helsida i Detroit Free Press.
– Detroitbor – hockeyfans eller inte – är rakt igenom bra och respektabla människor, skrev han.

När Nicklas Lidström, 42, meddelade att han avslutar hockeykarriären hyllades han av hockeyfans världen över – och framför allt i Detroit.

– Man känner vilken passion fansen här har. Fansen är en stor del av den här organisationen och den här hockeystaden, sa han vid avskedstalet i torsdags.

"Extremt tacksamma"

Och i går visade han en gång för alla hur sant det är. På en helsida i Detroit Free Press i går tackade Nicklas Lidström, tillsammans med frun Annika, samtliga Detroitbor för stödet under åren.

"Ni gjorde övergången till Detroit från ett annat land och en annan kultur fantastisk lätt. För det är vi extremt tacksamma. Trots att vi föddes i Sverige har vi bott halva vårt liv här och uppfostrat fyra barn här. Vi kommer alltid att värdesätta vår tid här och är stolta över att säga att vi också kommer från Detroit", skriver han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: