ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Kenny Jönsson och familjen flyttar tillbaka till Sverige efter tio år i Nordamerika.
Kenny Jönsson och familjen flyttar tillbaka till Sverige efter tio år i Nordamerika.

Kenny Jönsson nobbar NHL-miljonerna

ANNONS:
FAKTA

Namn: Kenny Jönsson.

Familj: Hustrun Anne-Lee, sonen Axel, 3, dottern Emma, 1.

Bor: Ängelholm.

Ålder: 30.

Längd/Vikt: 191/89.

NHL-lön: 22,5 miljoner kronor.

Klubbar: Rögle, St John s, Toronto Maple Leafs och NY Islanders.

Visa merVisa mindre
Kenny Jönsson lägger ner NHL-karriären och ratar miljonerna.
Med all sannolikhet tecknar Tre Kronor-stjärnan snart ett flerårskontrakt med Rögle.
Vi hoppas på ett besked innan VM, säger klubbens sportansvarige Jan-Peter Pärson.
SPORT-Expressen kan i dag avslöja att Tre Kronor-backen Kenny Jönsson inte kommer att spela en elfte säsong i NHL. Efter tio vintrar i världens tuffaste liga – och flera allvarliga hjärnskakningar – menar Jönsson att det blivit dags att prioritera familjelivet. Han är gift med Anne-Lee – och tillsammans har de treåriga sonen Axel och ettåriga dottern Emma. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen förhandlar Jönsson med Rögle om en flerårig fortsättning i klubben.

Diskuterar framtiden

I dessa förhandlingar finns också en del som handlar om en ny roll i Rögle – när spelarkarriären är över. – Inom det sportsliga arbetet vill säga. Där tror klubben att Jönsson kan göra stor nytta i framtiden, säger en källa. Men fortfarande är också HV 71 ett alternativ. Till exempel är Jönssons hustru Anne-Lee från Jönköping. Hennes familj bor också i staden. – Men det handlar inte om pengar för Jönsson, vilket HV 71 givetvis har mer av. Han har ju redan så att han klarar sig. Därför ligger Rögle bäst till. Det handlar om helheten, säger en annan källa. Jönsson tillhör agenturen IMG. SPORT-Expressen talade i går med IMG-agenten Peter Werner. – Men jag kan inte säga nånting. Vi väntar med kommentarerna tills allting är klart, säger han. Jan-Peter Pärson – ordförande i Rögles elitkommitté – säger: – Vi hoppas faktiskt på ett besked innan VM. SPORT-Expressen har förgäves sökt Kenny Jönsson för en kommentar. Men hustrun Anne-Lee säger: – Nu när vi har barn känns det viktigt att ha en plats som är vårt hem. Det går inte längre att fara och flänga på samma sätt.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: