ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Lennart Månsson
Foto: Lennart Månsson

Viasat storsatsar på hockeyallsvenskan

ANNONS:
Viasat kommer att visa upp till fem direktsända matcher i veckan från hockeyallsvenskan i vinter, och många av dem i sänds i TV10.
Landets näst högsta hockeyliga har fått ett TV-avtal fram till 2016.
Malmö Redhawks försöker ta sig tillbaka till elitserien och värvade nyligen NHL-forwarden Linus Klasen framför näsan på flera elitserielag.
Hockeyallsvenskan skickade Växjö Lakers till elitserien och den här säsongen vill lag som Leksand, Rögle och Södertälje slåss om att ta sig uppåt igen.
Då förlänger Viasat sitt TV-avtal till med hockeyallsvenskan med tre år, fram till och med 2016.
– Hockeyallsvenskan fyller en mycket viktig position bland våra rättigheter med sin lokala förankring, säger Per Tellander, sportchef på Viasat, i ett pressmeddelande.
Förra säsongen visades 73 matcher från grundserien, playoff och kvalserien. I höst och vinter är siktet inställt på 125 matcher.
Varje fredag kommer en match i den fria kanalen TV10 att visas.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: