Foto: Foto:Ronny Johannesson/Kvp
 Foto: Foto:Ronny Johannesson/Kvp

Rögle lånar ut spelare resten av säsongen

Publicerad

Rögle lånar ut forwardsparet Nils Bergström och Andrée Brendheden till Karlskrona säsongen ut.

Även Rögleforwarden Tobias Törnqvist kan bli kvar i hockeyallsvenskan.

– Jag ser fram emot att få ha dem i laget under resten av säsongen, säger KHK:s sportchef Calle Höök till klubbens hemsida.

Elitseriejumbon Rögle är överens med allsvenska jumbon Karlskrona om Andrée Brendheden och Nils Bergström. Tillsammans med Tobias Törnqvist har Röglespelarna varit utlånade i fyra matcher.

Nu är det klart att Bergström och Brendheden fortsätter i Karlskrona HK hela säsongen.

"Bra energi"

– Grabbarna kom in med bra energi i laget, de är härliga personer som har bidragit på ett positivt sätt. Dessutom är de väldigt duktiga hockeyspelare som även höjt vår nivå på isen, säger Karlskronas sportchef Calle Höök.

KHK tror sig även få behålla Tobias Törnqvist.

Poängmässigt har Nils Bergström gjort två assist, Andrée Brendheden ett mål och Törnqvist en assist på fyra matcher.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: