ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Mattias Ek
Foto: Mattias Ek

Patric Kjellberg blir kvar i Leksand

ANNONS:
Tidigare artiklar
Leksands sportchef Patric Kjellberg kunde i tisdags inte bekräfta att han hade jobbet kvar.
Nu får han stanna i föreningen - men inte som sportchef utan ledare av en sportkommitté.
- Vi har hittat ett synsätt vi tror på och vill ha även i framtiden, säger Leksands IF:s vd Håkan Åman. till Dalarnas Tidningar.
Efter kvalseriemissen valde tränaren Leif Strömberg att lämna Leksand. Runt om föreningen hördes det rop ytterligare förnyelse och föryngring och sportchefen Patric Kjellberg kunde för HockeyExpressen.se inte bekräfta att han hade sitt jobb kvar.
– Jag hänvisar alla frågor till ordföranden Bengt Daniels, sa Kjellberg då.

Tränarna får bestämma

Förre Leksandsspelaren och numera TV-experten Anderas Johansson nämndes som tänkbar ersättare, men nu blir Kjellberg kvar i föreningen.
Dock avvecklar man rollen som sportchef och låter Kjellberg bli ledare i den sportkommité som är tänkt att leda det sportsliga arbetet.
– Vi vill att de som ska träna laget nästa säsong också ska vara med och ha inflytande när det gäller att forma en spelartrupp, säger Håkan Åhman till Dalarnas Tidningar.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: