ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Malmö fick också en förfrågan att spela i KHL. Foto: Emil Malmborg
Malmö fick också en förfrågan att spela i KHL. Foto: Emil Malmborg

Leksand och Malmö tackade nej till KHL

ANNONS:
Läs mer
ÖRNSKÖLDSVIK/STOCKHOLM. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen har andra klubbar i Hockeyallsvenskan tillfrågats av KHL.
Bara AIK nappade på erbjudandet.
- Jag tror inte att KHL och AIK utrett det här ordentligt, säger Malmös Redhawks ordförande Christian Rasmussen.
AIK:s beslut att skriva på en avsiktsförklaring med KHL togs emot med överraskning och tveksamhet av Hockeysverige.
- Jag tycker att det är lite märkligt beteende. Att svensk hockey behöver utvecklas är ju självklart. Men det är viktigt att vi har en gemensam syn och att det sker på ett professionellt sätt, säger Luleås klubbdirektör Peter Jidström.
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen har frågan från KHL även ställts till minst två av AIK:s konkurrenter i allsvenskan: Leksand och Malmö. Båda klubbarna har valt att i nuläget inte gå vidare med KHL.
- Vi har inte avfärdat något men inte kommit vidare i någon diskusion. Vi har inga kontakter med KHL överhuvudtaget, säger Christian Rasmusson och fortsätter:

"Måste finnas perspektiv"

- Man måste veta långsiktigheten i ett sådant här projekt och ha det helt klart för sig. Man kan inte bara ge sig in i ett projekt ett par år, måste finnas ett längre perspektiv. Mig veterligen finns det inte så mycket rent konkreta planer. Det skvallrar väl deras avsiktsförklaring om också, säger Rasmusson.


DISKUTERA HÄR
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: