Foto: Andreas L Eriksson
 Foto: Andreas L Eriksson

Hörnqvist hoppfull efter första träningen

Publicerad

I går tränade Douglas Murray med Djurgården.

I dag var det dags för nästa NHL-stjärna, Patric Hörnqvist, att gå på is med sin gamla klubb.

Hörnqvist hoppas även kunna spela några matcher framöver.

– Förhoppningsvis löser det sig de närmaste dagarna så jag kan spela lite matcher också, säger Hörnqvist till Djurgårdens hemsida.

Under tisdagskvällen förlorade Djurgården hemma mot Oskarshamn med 2-3.

Förstärkningar kan vara på väg in då både Douglas Murray och nu även Patric Hörnqvist tränar med klubben.

– Det känns speciellt att vara tillbaka. Det är många minnen som kommer tillbaka härifrån och det är många gamla kompisar i laget. Det är en speciell känsla att vara tillbaka, säger Hörnqvist till klubbens hemsida efter första träningspasset på hovet under onsdagsförmiddagen.

"Bara matchträning som behövs"

Hörnqvist spelare med Djurgården i elitserien mellan 2005 och 2008. De senaste fyra säsongerna har han spelat med Nashville i NHL där han som bäst noterats för 51 poäng, säsongen 2009/2010. Enligt honom själv är formen inte långt borta.

– Jag har väl kört lika länge som de här grabbarna så det är väl bara matchträningen som behövs.

Och matcher hoppas han kunna spela framöver.

– Förhoppningsvis löser det sig de närmaste dagarna så jag kan spela lite matcher också.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: