Foto: Paul Battaglia
 Foto: Paul Battaglia

Hagelin i form - tack vare Henrik Lundqvist

Publicerad

NHL-forwarden Carl Hagelin, 24, ska hjälpa Södertälje uppåt i hockeyallsvenskan.

Siktet är inställt tack vare NY Rangers-kamraten Henrik Lundqvist.

– "Henke" har varit på alla träningar så det har varit bra att skjuta på en bra målvakt, säger Hagelin i SSK:s webb-tv.

Den före detta Södertäljeforwarden Carl Hagelin är hemma under NHL-lockouten.

Hemma för att göra A-lagsdebut i SSK och hjälpa laget att klättra i den allsvenska tabellen.

Hagelin har hunnit få ordning på jetlaggen, och hade innan flygresan från USA tränat sig i form med ett gäng lockoutade lagkamrater i New York Rangers.

– Vi har varit allt från fyra till femton personer på träningarna, säger Hagelin i en webb-tv-intervju på SSK:s hemsida.

– Anledningen till att jag kom hem var också att man vill börja spela matcher och komma in i matchtempot.

Möter Fasth

Hagelin spelar i en kedja med Philadelpha Flyers-centern Matt Read och Damien Fleury.

Tingsryd och Viktor Fasth lär få det svettigt mot blixtsnabbe Carl Hagelins trio.

– Jag har inte alltför höga förväntningar. Jag hoppas komma in i matchen bra, få några bra första byten och kunna hjälpa laget med lite energi. Jag är i bra form, men det är alltid svårt i första matchen. Jag har inte spelat sedan i maj, säger Hagelin till Länstidningen.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: