Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån
 Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån

"Frustrerande se en så dålig domarinsats"

Publicerad

En seger på sju matcher.

Då går Djurgårdens tränare Charles Berglund till attack mot domarna.

- Frustrerande att se en så otroligt dålig domarinsats, sade Berglund efter 3-5 mot Karlskoga borta onsdag kväll.

Djurgården har det fortsatt tungt i hockeyallsvenskan.

Onsdag kväll blev det 3-5 mot Bik Karlskoga, som toppar serien ihop med Leksand, och efter matchen var Djurgårdens tränare Charles Berglund kritisk både mot sina spelare och mot domaren Mikael Holm.

- Jag gav domarna en rejäl känga efter matchen, erkände Berglund.

- Det var frustrerande att se en så otroligt dålig domarinsats..

Beröm från Karlskoga

Däremot skyllde Challe inte förlusten på domarna.

- Nej, vi var otroliga dåliga i första perioden och när vi reducerat till 1-2 går vi bort oss lite i ivern att kvittera och sammantaget var det en rättvis seger
 för Karlskoga.

Charles Berglund fick en liten tröst i form av beröm från Bik Karlskogas succétränare Lenny Eriksson.

- Djurgården är ett jävligt mycket bättre lag än vad tabellpositionen säger, sade Eriksson.

Torbjörn Karlgren
Torbjörn Karlgren

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: