ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Ronny Johannesson
Foto: Ronny Johannesson

Efter fiaskot: Ny tränare till Leksand

ANNONS:
Efter fiaskosäsongen där laget missade kvalserien gör Leksand nu om i tränarstaben. Christer Olsson blir ny huvudtränare och samtidigt tar Niklas Eriksson ett steg tillbaka och blir assisterande tränare. Dessutom tillkommer Andreas Appelgren i ledarstaben.
Leksand missade kvalserien för första gången sedan laget degraderades till allsvenskan och nu gör klubben förändringar i ledarstaben.
– Jag vill ha en tydligare förstatränare under den kommande säsongen och efter utvärderingsarbetet vi har genomfört efter den sista matchen har jag kommit fram till att Christer Olsson är den som får ta det ansvaret. Niklas Eriksson blir assisterande tränare och vi kommer även ta in en tredje coach som tillsammans med Niklas skall stötta Christer, säger sportchefen Tommy Salo till klubbens hemsida.

Mer tränartid

Christer Olsson och Niklas Eriksson tog gemensamt över Leksand under delat ledarskap inför förra säsongen. Nu får man sällskap av Andreas Appelgren som närmast kommer från Mariestad.
– Han var huvudtränare när klubben tog steget från division ett till allsvenskan för några år sedan. Hans inträde kommer göra att vi får mer tränartid per spelare vilket kommer göra att vi kan få en ännu bättre harmoni i och runt truppen, säger Salo.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: