ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Roger Vikström
Foto: Roger Vikström

Wesslau inte imponerad av AHL

ANNONS:
Gustav Wesslau är tillbaka i Djurgården och elitserien.
Målvakten - som har siktet inställt på en ny SM-final - imponerades inte av nivån i AHL.
- Vi hade ungefär 2 000 personer på våra matcher och det kändes som om de var där för att äta korv och dricka öl, säger han till Hockeyligan.se.
Gustav Wesslau laddar om för en ny säsong i Sverige.
Senast han spelade i Djurgården så gick klubben hela vägen till SM-final – och målvakten noterades för ett räddningssnitt på finfina 94.00.
Något som Wesslau hoppas upprepa i år.

"Bra möjligheter"

– Jag vill definitivt uppleva en SM-final igen och jag tycker att vi har bra möjligheter till att lyckas med det, säger han.
Den senaste säsongen har Wesslau tillbringat i Columbus Blue Jackets farmarlag, Springfield Falcons.
– Elitserien är lite bättre och har lite skickligare spelare än AHL. Dessutom är det bättre drag kring matcherna här hemma. Vi hade ungefär 2 000 personer på våra matcher och det kändes som att de mest var där för att äta korv och dricka öl. Jämför det med ett derby mot AIK, säger han till Hockeyligan.se.

"Kompetenta spelare"

Wesslau har stora förhoppningar på Djurgården den här säsongne - trots att klubben tappat stjärnor som Marcus Krüger och Staffan Kronwall.
– Jonas Almtorp och Mattias Carlsson är två kompetenta och duktiga spelare som vi har fått in från Södertälje. Daniel Tjärnqvist är en toppback och även Kyle Klubertanz är en kvalitetsback.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: