ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Marcus Ericsson / Bildbyrån
Foto: Marcus Ericsson / Bildbyrån

Uppgifter i natt: Nu vill Fasth till elitserien

ANNONS:
Läs mer

Landslagsmålvakten och blivande NHL-målvakten Viktor Fasth har gjort sin sista match i Tingsryds-tröjan.

Efter två korttidskontrakt under NHL-lockouten blir det inget mer spel hos allsvenska Tingsryd, enligt SPORT-Expressens uppgifter.

När det blev klart med NHL-lockout var Tingsryd en av klubbarna som gick i täten för att få förstärka med NHL-spelare. Hockeyallsvenskan bestämde först att inga NHL-spelare fick plockas, men beslutet ändrades.

Backen och hemmasonen Oliver Ekman-Larsson var tänkt som förste NHL-förstärkning - men det blev istället målvakten Viktor Fasth.

Jagar ny målvakt

Men nu får klubbens sportchef Anders Gustavsson ge sig ut på jakt efter en ny målvakt, då Fasths kontrakt med klubben gick ut i går.

Enligt hockeybloggen MrMadhawk.se har Viktor Fasth - som presterat mycket bra under tiden i allsvenskan - tackat grabbarna i laget för den tid som varit. Inte förvånande, då Viktor Fasth är landslagsmålvakt och blivande NHL-spelare i Anaheim Mighty Ducks.

Modo eller Växjö

Enligt uppgifter till SPORT-Expressen i natt är Fasth mycket sugen på elitseriespel så länge det är NHL-lockout. Hans gamla klubb Växjö kan vara ett alternativ, men även Modo som har stora problem på målvaktssidan. Varken Oscar Alsenfelt eller Bernhard Starkbaum har övertygad.

Hos Modo finns dessutom Viktor Fasths gamla målvaktstränare - Maciej Szwoch - som betydde så mycket för honom under Växjö-tiden.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: