ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Sista säsongen för en av svensk hockeys stora - Frölundamålvakten Tommy Salo.
Sista säsongen för en av svensk hockeys stora - Frölundamålvakten Tommy Salo.

Tommy Salo slutar

ANNONS:
En av svensk hockeys största profiler slutar.
- Det här är garanterat min sista säsong, säger Tommy Salo.
35-årige Tommy Salo har bara stått tio matcher i årets elitserie, petad av JVM-målvakten Joel Gistedt. Men den gamle landslagshjälten klagar inte - tvärtom. - Det kan inte bli bättre. Jag trivs mer och mer. Det är bara kul att kolla på Joel och han har allt stöd han kan få av mig, säger Salo. Hur bra är Gistedt i jämförelse med de andra elitseriemålvakterna? - Han är garanterat inte sämre än någon annan. Jag skulle inte bli förvånad om han får chansen i landslaget redan den här säsongen.

Står under JVM

Mot Malmö på måndag står Gistedt, men sedan får Salo spela fem matcher i rad då Gistedt är upptagen av JVM. - Det gäller att ha konditionen uppe hela tiden. Sedan, när jag väl får stå gäller det bara att komma in rätt i matchen. Men samtidigt ser Salo slutet på sin framgångsrika karriär. - Jag har inte mycket mer att ge. Nu kör jag stenhårt resten av den här säsongen, sedan får det räcka. Vad ska du göra efter karriärens slut? - Ingen aning faktiskt. Det får vi ta då.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: