ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Kent Norberg jobbar hårt. Foto: Michael Berggren
Kent Norberg jobbar hårt. Foto: Michael Berggren

Timrås kamp - nära två forwards före deadline

ANNONS:
Läs mer

Timrå IK är ytterst nära att få klart med två forwards – NHL-veteranen Jozef Stümpel och Radek Smolenak – enligt uppgift till SportExpressen.se.

Kontrakten ska vara klara och nu väntar sportchefen Kent Norberg på ett godkännande från Internationella ishockeyförbundet (IIHF).

– Det är inte hundra klart, så jag vill inte säga vilka det är ännu, säger Norberg till C Sport.

Timrå jobbar frenetiskt för att hinna förstärka laget före midnatt. Backen Rasmus Edström från Skellefteå blev klar tidigare på torsdagskvällen och nu ska Timrås sportchef Kent Norberg vara överens med två forwards.

Kontrakten som sträcker sig över den här säsongen ska vara klara och Norberg inväntar grönt ljus från IIHF.

957 NHL-matcher

Enligt uppgift till SportExpressen.se är den ena av spelarna den slovakiske veteranen Jozef Stümpel som hittills under säsongen spelat hemma i Nitra i den slovakiska ligan.

Stümpel har en lång karriär i NHL bakom sig och har spelat 957 matcher för Boston, Los Angeles och Florida.

– Jag sitter och väntar och trycker på de knappar som finns. Det är tufft, väldigt tufft just nu, säger Norberg till C Sport strax före klockan 21 på torsdagskvällen och med tre timmar kvar till deadline för övergångar för den här säsongen.

– Jag är jättenervös och går utanför Globen och funderar, säger Kent Norberg som gör det han kan för att rädda Timrå kvar i elitserien.

Den andra forwarden är tjeckien Radek Smolenak. 26-åringen kommer närmast från KHL-klubben Torpedo Nizhny Novgorod.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: