ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Anton Strålman - kommer han till Timrå? Foto: Jeff Roberson
Anton Strålman - kommer han till Timrå? Foto: Jeff Roberson

Timrå har ringat in aktuella NHL-spelare

ANNONS:

Timrå gör sig redo för att ta emot lockoutade NHL-spelare och har siktat in sig på en rad drömspelare.

– Skulle Timrå höra av sig och det fanns en möjlighet att spela där under lockouten så skulle det i alla fall vara intressant, säger New York Rangers-backen Anton Strålman till Dagbladet.

Timrås sportchef Kent Norberg är aktiv. Om Hockeyligan skulle ändra sitt beslut och släppa in lockoutade NHL-spelare på korttidskontrakt har Norberg en plan över vilka spelare han vill ha in i Timrå.

Detroitstjärnan Henrik Zetterberg har tidigare meddelat att han är intresserad av Timrå om lockouten håller i sig tills efter jul.

Under tiden har Kent Norberg ringat in New York Rangers-backen Anton Strålman, New York Islanders-centern Frans Nielsen och Ottawa-centern Peter Regin.

"Avvaktande läge"

Samtliga spelare har fått sina genombrott i elitserien hos Timrå och är nu etablerade NHL-spelare.

NHL-trion representeras av agenten Gunnar Svensson och han bekräftar kontakten med Timrå.

– ”Nubben” (Kent Norberg) och jag har pratat om vad som händer, något mer är det inte i dagsläget. Just nu är det ett väldigt avvaktande läge där borta, säger Svensson till Dagbladet.

När det gäller de förra Timråspelarna i Edmonton, Anton Lander och Magnus Pääjärvi-Svensson, är de skickade till farmarlaget Oklahoma City och ska spela i AHL.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: