ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Jimmie Ericsson. Foto: Joel Marklund
Jimmie Ericsson. Foto: Joel Marklund

Skellefteås stjärna bekräftar: "Stannar"

ANNONS:
Läs mer

Skellefteåfansen kan andas ut.

Lagkaptenen Jimmie Ericsson blir definitivt kvar i klubben.

– Jag kommer stanna, säger Guldpucken-vinnaren till SportExpressen.se.

 

Jimmie Ericsson har fått flera NHL-bud under sommaren. Tidigare under dagen sa Ericssons agent Lennart Högström till Norran att de tackat nej till samtliga på grund av att det inte rörde sig om envägskontrakt – men att dörren fortfarande var öppen.

– Han har fått flertalet erbjudanden om tvåvägskontrakt som han har tackat nej till direkt. Och det stämmer att ännu har inget envägskontrakt presenterats, men vi förhandlar ännu med en klubb fortfarande, sa Högström till tidningen.

Men den förhandlingen är nu över trots att det ännu finns tid för en övergång. För SportExpressen.se bekräftar Ericsson att han kommer att bli kvar i Skellefteå.

– Jag kommer att stanna, säger han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: