ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Jan Düsing
Foto: Jan Düsing

Skellefteå får hem NHL-förstärkning

ANNONS:
Skellefteåforwarden Mattias Lindström, 20, lyckades inte ta en plats i Carolina Hurricanes. Nu har NHL-klubben skickat tillbaka honom till elitserien.
- Han är vår spelare, vi har ett avtal med honom, säger Skellefteås sportchef Lars Johansson till HockeyExpressen.se.
Det blir inget spel i NHL eller AHL för Skellefteåforwarden Mattias Lindström. När Carolina bantade sin försäsongstrupp till 49 spelare var Lindström en av dem som gallrades bort.
Carolinas general manager Jim Rutherford berättar på NHL-klubbens hemsida att Mattias Lindström ska spela för Skellefteå AIK i elitserien den här säsongen.

"Vår spelare"

Skellefteås sportchef Lars Johansson bekräftar att klubben varit i kontakt med Lindström, men att inget är bestämt ännu.
– Jag har bara pratat med hans agent än så länge. Jag vill inte kommentera innan vi har diskuterat med Matte själv. Men om Matte kommer tillbaka så är han vår spelare, vi har ett avtal med honom, säger Johansson till HockeyExpressen.se.
I fjol fanns skadedrabbade Lindström med i elva matcher för Skellefteå och han var även utlånad till division 1-laget Boden i två matcher.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: