ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Michael Berggren
Foto: Michael Berggren

Niklas Svedberg klar för Boston Bruins

ANNONS:

Niklas Svedberg är förlorad för Brynäs.

Enligt uppgifter till HockeyExpressen.se har guldhjälten skrivit på för NHL-laget Boston Bruins.

- Jag trivs jättebra i Brynäs men självklart vill jag spela i NHL, säger Svedberg.

Niklas Svedberg var en av de allra största hjältarna när Brynäs bärgade SM-guldet denna säsong. 22-åringens hade 94,7 i räddningsprocent och släppte bara en 1,70 mål per match under sina 13 slutspelsmatcher.

Kan inte kommentera

Storspelet gjorde att många NHL-klubbar visat stort intresse för Svedberg.

Enligt HockeyExpressen.se:s uppgifter vann regerande mästarna Boston Bruins den dragkampen. Svedberg kommer att presenteras av klubben inom kort.

- Jag kan inte kommentera det där. Jag trivs jättebra i Brynäs men självklart vill jag spela i NHL, det är allt jag kan säga, säger Svedberg till HockeyExpressen.se.

Boston Bruins har redan två målvakter av världsklass, Tim Thomas och Tuukka Rask. Svedberg lär få räkna med att inleda säsongen i AHL-laget Providence Bruins.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: