ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Michael Berggren
Foto: Michael Berggren

Näslund: "Vi ska inte ta in fler NHL-spelare"

ANNONS:
Tidigare artiklar

I går valde Modo att plocka in St Louis-proffset Alexander Steen.

Nu tror många att Tobias Enström ska bli nästa lockout-värvning – men Modo har bestämt sig för att stänga dörren.

– Vi har inga planer för närvarande att ta in fler spelare, beslutet vi tog med Steen var på grund av att vi har skador på nyckelspelare, säger lagets general manager Markus Näslund.

I går fick vi se det första NHL-proffset kliva in i elitserien. I sudden death-förlusten mot Brynäs i Läkerol Arena fanns St Louis Blues-proffset Alexander Steen med på isen.

Även Tobias Enström har tränat med laget den senaste tiden och många tror att han ska bli nästa namn att förstärka Modo – men nu klargör klubbens general manager Markus Näslund att inga fler lockout-spelare är aktuella just nu.

– Vi har inga planer för närvarande att ta in fler spelare. Vi hade skador på nyckelspelare och det var därför vi tog det här beslutet med Steen, säger Näslund.

"Vi avvaktar"

– Vi får se vad som händer nu, det är för osäkert där borta också så vi avvaktar läget, fortsätter Näslund.

Tror du att fler klubbar i elitserien kommer att plocka in lockout-spelare nu när ni valde att spela Alexander Steen i går?

– Jag vet faktiskt inte, det är svårt att spekulera i också. Det är upp till varje klubb att fatta ett sånt beslut, säger Näslund.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: