ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Michael Berggren
Foto: Michael Berggren

Modo-stjärnan Dick Axelsson skadad igen

ANNONS:
Läs mer

Modos Ulf Samuelsson fick nya bekymmer efter lagets tredje förlust i kväll. Storstjärnan Dick Axelsson är skadad igen. Och prognosen för någon comeback är oklar, skriver allehanda.se.

Stjärnan Dick Axelsson var äntligen tillbaka från sin skada när Modo mötte Växjö i tisdags och forwarden spelade hela matchen.

Comebacken gick bra och inför torsdagens match var återigen Axelsson med i laguppställningen i det heta mötet mot Skellefteå. Men sedan hände något.

Spelade åtta minuter

Forwarden hann bara spela åtta minuter och 25 sekunder, sedan klev stjärnan av. Enligt klubben handlar det om återigen om en "lower body"-skada, men det är oklart om det är samma bekymmer som besvärat honom tidigare skriver allehanda.se.

Prognosen för någon comeback är även den oklar.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: