SportExpressen på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

SportExpressen på Twitter

Häng med - @SportExpressen

TIDNINGEN
KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Storlek på text:
Skriv ut text
Foto: Michael Berggren Foto: Michael Berggren

Karlsson och Skogs kan lämna Timrå

Annons:
Läs mer om
Timrå slapp kvalserien, men missade SM-slutspelet
Nu är backarna Mattias Karlsson och Tomas Skogs några av dem som är på väg bort.
- Jag har väldigt svårt att se att jag blir kvar, säger Karlsson till Sundsvalls Tidning.
Det är mycket som är oklart i Timrå inför nästa säsong.
Bland annat är det osäkert om tränaren Per-Erik Johnsson fortsätter i klubben efter bara en säsong. Han kan komma att säga upp avtalet.
Målvaktslånet från Almtuna, Fredrik Pettersson-Wentzel, kan utnyttja en klausul i sitt kontrakt den närmaste månaden för att fortsätta i elitserien.
– Det har känts jättebra här uppe med laget och jag har fått förtroende. Timrå känns absolut som ett hett alternativ, säger Pettersson-Wentzel till Dagbladet.

"Bra byta miljö"

På backsidan blir det förändringar och varken Mattias Karlsson eller Tomas Skogs ser ut att bli kvar i Timrå.
- Jag har inte pratat med Timrå över huvud taget, men tror inte att de vill behålla mig. Men det spelar ingen roll, för det skulle nog vara bra för mig att byta miljö, säger Karlsson till Sundsvalls Tidning.
Mattias Karlsson gjorde precis som i fjol 15 poäng men på fler matcher. Han gick från att vara plus 10 förra säsongen till minus 13 i år.
Tomas Skogs är också på väg bort.
- Jag har varit här i tre år och det har inte blivit den succé jag önskat något av åren, säger han till Sundsvalls Tidning.
Skogs kom till Timrå från Mora 2007 då han gjort 18 poäng. I år blev det bara ett mål för Skogs.

Tre alternativ

För Anton Lander är framtiden oviss. Han hjälpte sitt Timrå kvar i elitserien utan kval genom sitt segermål mot Djurgården.
- Det kan bli farmarligan, NHL eller Timrå. Det är helt vidöppet. Jag måste känna vad skallen känner och vad som är bäst för mig och min utveckling. Det är många saker som spelar in, säger Lander till Dagbladet.
Annons:
MEST LÄST PÅ HOCKEYEXPRESSEN.SE I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
MEST SETT I DAG
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader