ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Bobbo Lauhage
Foto: Bobbo Lauhage

HV 71 har lagt fram ett nytt bud till Dahlén

ANNONS:

HV 71 vill förlänga det utgående kontraktet med huvudtränaren Ulf Dahlén.

Förhandlingar pågår.

– Vi har haft sittningar och har gett ett bud. Vi vill ha kvar "Uffe", och jag uppfattar det som att han själv vill bli kvar. Han är utan tvekan vårt förstaval, säger HV:s sportchef Fredrik Stillman till Jnytt.

Ulf Dahléns tvåårskontrakt med HV 71 löper ut i vår.

Förra säsongen blev det respass i SM-kvartsfinalen mot Färjestad, men i år ska det bli guld.

Dahlén jobbar stenhårt för att drömmen ska bli verklighet.

Under tiden läggs pusslet för kommande säsong och HV 71:s huvudcoach är en viktig bit i det.

Video-hyllning

– Vi tycker att vi har hittat ett bra arbetssätt med alla istränare. "Uffe" är fantastisk med video och är bra för de unga spelarna, säger sportchefen Fredrik Stillman till Jnytt.

Ulf Dahlén hade en tuff tid i Frölunda innan han kom till HV 71. Den före detta NHL- och Tre Kronorstjärnan började sin coachkarriär som powerplayansvarig i Dallas Stars och har tagit med sig många influenser från NHL-världen.

Det börjar ge resultat i HV där unga spelare som William Karlsson, Jesper Fasth och Oscar Fantenberg är lika betydelsefulla som de mest rutinerade.

– Jag trivs jättebra, men i övrigt vill jag inte kommentera mina förhandlingar. Det gör jag aldrig, säger Dahlén till Jnytt.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: