ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Huselius klartecken - gör comeback i kväll

ANNONS:
Läs mer

Kristian Huselius har gett klartecken för spel, enligt uppgift till SportExpressen.se.

I kväll gör han comeback i elitserien och Scandinavium och spelar för AIK mot Frölunda.

Den före detta NHL-forwarden Kristian Huselius, 34, tänker spela sig i form efter sina skador. Kontraktet med AIK blev officiellt i går och i kväll spelar han mot Frölunda.

Huselius kände efter en extra gång på matchvärmningen under tisdagsförmiddagen och bestämde sig sedan för att komma i gång med matcher. Förra säsongen blev det bara två matcher i NHL för Columbus på grund av skador. Den senaste matchen Huselius spelade var den 6 december i fjol.

Tillbaka i hemmaarenan

Poängmaskinen har inte spelat i elitserien sedan NHL-lockouten 2004-2005 då han gjorde 49 poäng (14 mål, 35 assist) på 34 matcher.

I elitserien har Kristian Huselius gjort 177 poäng (77 mål, 100 assist) på 218 matcher för Färjestad, Frölunda och LHC.

I kväll är han tillbaka i sin gamla hemmaarena Scandinavium fast nu i AIK:s tröja. Huselius spelar i en kedja med Esa Pirnes och Broc Little.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: