ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Michael Berggren
Foto: Michael Berggren

Hela säsongen är över för elitseriespelaren

ANNONS:
Läs mer

Timrås Simon Önerud kommer inte kunna belasta foten de närmsta sex veckorna på grund av en ligamentskada.

Det innebär att han missar elitserieslutspurten - och en eventuell kvalserie.

– Han är borta den här säsongen, säger Timrås läkare Örjan Fröjd till Hockeypuls.se.

Mycket talar för att Timrå tvingas spela en kvalserie för att hålla sig kvar i elitserien. Och där kommer laget i sådana fall att få klara sig utan forwarden Simon Önerud.

Timråspelaren klev av mötet med Växjö förra veckan och under torsdagen kom beskedet från den magnetröntgen han genomfört. Den visar en allvarlig ligamentskada – som gör att 24-åringen tvingas vänta sex veckor innan han ens kan börja belasta foten igen.

– Det är sådant som händer hockeyspelare och det är inte så farligt även om det är surt att missa slutet på säsongen, säger han till Hockeypuls.se.

Lång försäsong

Önerud tror att hans lagkamrater klarar av att säkra kontraktet utan honom - och siktar själv in sig på en lång försäsongsträning.

– Jag kommer inte att gipsa foten så jag kommer att kunna träna överkropp och kondition, jag får inte belasta foten i övrigt kan jag köra på. Jag får sikta in mig på att vara ännu bättre nästa säsong, jag behöver ju inte känna någon stress heller, säger han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: