Peter Forsberg tränar på is med Modos A-lag igen. Men han var inte nöjd efter träningen: "Jag hade hoppats att det skulle kännas bättre i foten", säger han. Foto: Lundholm Elin
Peter Forsberg tränar på is med Modos A-lag igen. Men han var inte nöjd efter träningen: "Jag hade hoppats att det skulle kännas bättre i foten", säger han. Foto: Lundholm Elin

Foppa missnöjd: "Hoppats att det skulle kännas bättre"

Publicerad
Här är beskedet Peter Forsberg inte ville ha:
Dagens första riktiga test på länge föll inte väl ut.
- Jag hade hoppats att det skulle kännas bättre i foten, säger "Foppa".
Peter Forsberg är tillbaka i träning igen.
Under de kommande veckorna ska han göra ett sista försök att komma tillbaka efter år av skadeproblem.

Inte nöjd

Men tisdagens träning med Modos A-lag var inte ett steg i rätt riktning mot en comeback, enligt Foppa själv.
- Jag måste säga att jag hade hoppats att det skulle kännas lite bättre i foten än vad det gjorde, säger han till Modo-TV.

"Jättekul vara på is"

Efter att ha tränat i smyg sent på kvällarna i en dryg vecka gjorde han i dag sitt första riktiga pass med Modo.
Trots att han inte gick för fullt var Foppa en av de sista av isen.
- Det var jättekul att vara på is, men lite småjobbigt att hoppa in direkt i elitserieträning. Det är ganska jobbigt att dra på sig grejerna så det är lika bra att vara med på isen så länge man kan.

Kan lägga av

Som Forsberg berättade i dagens SportExpressen kommer han inte att sätta upp någon tidsgräns för en eventuell comeback.
- Det har jag lärt mig de senaste åren, att det inte är lämpligt att sätta någon deadline.
- Jag får se om det känns bra, annars är det lika bra att lägga av.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida