ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Lars Hedelin / Scanpix /
Foto: Lars Hedelin / Scanpix /

Dick Axelsson skriver på för Färjestad

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
Dick Axelsson har skrivit på för Färjestad, ett kontrakt på ett år med option för ytterligare ett.
Men om han får spela bestämmer Detroit.
- Jag har pratat med Detroit. De sa inte blankt nej utan ska diskutera det internt och lovade att komma med ett snabbt svar. Jag tror på ett positivt resultat. Eftersom vi hoppas att Dick får Detroits tillåtelse valde vi att göra klart med honom redan nu, säger Färjestads klubbchef Thomas Rundqvist till Nya Wermlands Tidningen.

"Detroit har sista ordet"

Axelsson inledde förra säsongen i Detroits farmarlag Grand Rapid Griffins, men åkte sedan hem till Sverige och avslutade säsongen med Färjestad.
Och Axelsson vill stanna i elitserien.
- Detroit har fortfarande sista ordet, men jag har tagit valet att jag vill spela i Färjestad, säger Axelsson till TV4:s Hockeykanalen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: