ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Andersson öppnar för spel i VM-kvalreturen

ANNONS:

Drömmen om en enkel väg till VM försvann i går kväll.

Men här kommer en ny chans från oväntat håll: SPORT-Expressen kan avslöja att Sverige anfallsstjärna Kim Andersson öppnar för att spela returen mot Montenegro - trots att han har sagt nej innan.

– Jag har sagt till Stefan Lövgren att man alltid kan ringa. Vi kan diskutera det igen, säger Andersson.

Kim Andersson och Jonas Källman sa efter ett hårt matchande i klubblagen nej till att medverka i VM-kvalet mot Montenegro. Men efter att ha sett matchen i går så öppnar Andersson, som förra helgen blev stor matchhjälte i Champions League-finalen, för att omvärdera sitt beslut.

– Om Stefan (Lövgren), Ola (Lindgren) och Staffan (Olsson) är intresserade och ringer så är det ju inte så att jag har satt dem på en ignorera-lista. När jag sa nej så såg jag situationen annorlunda, jag trodde inte att jag skulle vara orolig, eller det är jag inte nu heller, men det är ett måls skillnad.

"Önskar jag inte"

Så dörren är inte stängd för spel nästa helg längre?

– Om jag kan vara med och bidra till att Sverige slipper kvala är det värt en tanke, för det andra är ingen rolig resa att göra. Jag vet vilken skitresa man får om man missar ett VM-kval, det är ner i skitrummet igen, och det är inte kul när man kan vara med i finrummet. Det önskar jag inte.

Kommer du ringa upp Stefan Lövgren själv?

– Det är inte så att jag ringer själv, men vi får se om de hör av sig. Men jag tror att de kommer att klara det även om jag inte är med.

Inte kontaktad än

Varken förbundskaptenerna Ola Lindgren och Staffan Olsson eller general manager Stefan Lövgren gav efter den knappa 22-21-segern i går ett tydligt svar på om de tänker höra av sig till Andersson.

– Vi har inte pratat om det, jag har ingen aning, säger Lövgren.

Men du utesluter inte det?

– Man utesluter väl aldrig något men vi har överhuvudtaget ingen plan för det.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: