ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
I september blir Zlatan pappa.
I september blir Zlatan pappa.

Zlatan blir pappa

ANNONS:
FAKTA

Zlatan Ibrahimovic
Född: 3 oktober 1981 i Malmö.
Längd: 192 centimeter.
Vikt: 84 kilo.
Familj: Mamma Julka, pappa Sefik, storebror Sapko, storasyster Senala, lillebror Alexander och flickvännen Helena Seger.
Landslagsdebut: Färöarna (0-0) i Växjö 31 januari 2001.
Klubb: Juventus.
Tidigare klubbar: BK Flagg, Malmö BI, FBK Balkan, Malmö FF, Ajax.
Meriter: VM-spelare 2002, EM-spelare 2004, italiensk mästare 2004/05 och 2005/06, holländsk mästare 2001/02 och 2003/04, holländsk cupmästare 2001/02.
Utsedd till italienska ligans bäste utlänning 2004/05.

Helena Seger
Ålder: 25 augusti 1970.
Yrke: Marknadschef och styrelseledamot på flygbolaget FlyMe.
Bor: Malmö.

Familj: Pojkvännen Zlatan
Ibrahimovic.
Aktuell: Ska ha barn med fotbollsstjärnan.

Visa merVisa mindre
Det är inte bara VM som står för dörren för Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic, 23.
I slutet av september blir han och sambon Helena Seger föräldrar för första gången.
- Självklart är båda väldigt glada och lyckliga, säger Zlatans agent Mino Raiola.
Helena Seger. I dag samlas svenska landslaget igen inför VM. Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic har varit idel leenden sedan han kom hem till Sverige. Och inte undra på.

Födsel i september

Zlatan och hans sambo Helena Seger har fram till nu burit på den största och gladaste nyhet ett par kan bära på. De ska bli föräldrar. Helena Seger väntas, om allt går enligt planerna, föda i september. - Ja, hon är gravid, bekräftar Zlatans agent Mino Raiola. Fram till helt nyligen var det här en hemlighet till och med för samtliga närstående till Zlatan och Helena. - De är extremt måna om sitt privatliv. De har bestämt sig för att inte kommentera detta utåt över huvud taget. I dagsläget är det bara en liten krets av invigda vänner som vet om hur det egentligen ligger till. Och så Helenas föräldrar självklart, säger en källa till SPORT-Expressen. - Det är precis som då han och Helena blev ett par. Det har de ju fortfarande inte kommenterat ordentligt i media.

Rykten i höstas

Margareta Seger, Helenas mamma, säger på frågan hur det känns att snart bli mormor: - Det var ju också en fråga (Skrattar mycket och varmt). Det får du gissa! Men första barnbarnet måste ju kännas speciellt, familjen måste ju tycka att det är jättekul? - Det är nog inga konstigheter med det. Utan det är som för folk i allmänhet. Redan i höstat ryktades det att Zlatan och Helena skulle få barn. Då visade det sig att "nyheten" - som slogs upp stort såväl i Italien som i Aftonbladet och Dagens Nyheter - inte stämde.

"Magen växer"

Men nu är det alltså dags för paret att bli föräldrar för första gången. En av källorna säger vidare: - Det skulle inte gått att dölja länge till. Magen växer ju. Helena och Zlatan har varit ett par i snart tre år och bor nu i en lyxig våning vid vackra Piazza Castello i Turin.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: