Foto: Antonio Calanni
 Foto: Antonio Calanni

Zlatan: Barcelona kommer vinna CL

Publicerad
Uppdaterad
Förbannelsen lever vidare.
Och Zlatan Ibrahimovic tror sig veta vilka som vinner Champions League i år.
- Jag tror att Barcelona vinner, faktiskt. Det brukar vara min tur.
Zlatan lämnade Inter och gick till Barcelona för att äntligen få vinna Champions League.
Men de regerande mästarna lyckades inte försvara titeln och i stället var det Inter som gick hela vägen och fick lyfta den mäktiga pokalen.
Inför den här säsongen flyttade Zlatan från Barcelona till Milan och drömmen om Champions League har redan krossats.
Milan åkte ut mot Tottenham.
- Jag har kommit över det, säger Zlatan om misslyckandet.
- Vi kollar inte bakåt, vi kollar framåt...

Får skylla sig själva

Och den svenska superstjärnan tror sig veta vilka som kommer att gå hela vägen i år.
- Jag tror att Barcelona vinner, faktiskt. Det brukar vara min tur, säger Zlatan med ett leende.
Milan har dock fortfarande chansen på ligatiteln.
De toppar tabellen, två poäng före ärkerivalen Inter – som de möter i ett glödhett derby nästa helg.
- Vi har åtta matcher kvar. Det kommer att bli spännande med tanke på att vi tappade poäng sist och Inter vann sin match. Det är derbyt i nästa match, säger Zlatan.
- Det kommer att avgöras inne i slutet, tror jag. Men jag tror att det är vårt eget fel att vi har tappat det avståndet vi hade. Enligt mig är vi bäst i Italien.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida