ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Christian Örnberg
Foto: Christian Örnberg

Succé för Café Bärs - då jublar Hammarby

ANNONS:
Läs mer

Café Bärs framträdande i grönvita halsdukar under Idrottsgalan rev ner skrattsalvor. Nu hyllas kvartetten av Hammarby-spelaren Erik Sundin.

- De gör det alldeles klockrent, säger han till SportExpressen.se.

Med Johan Petersson i spetsen fick humorgruppen Café Bärs, iklädda Hammarby-halsdukar, dela ut priset till Årets lag under Idrottsgalan 2013. De öppnade med ett flera minuter långt framträdande som många menade var kvällens roligaste höjdpunkt. Ett påstående som backas upp av Hammarbys anfallare Erik Sundin.

"Klockrena"

– Jag kollade litegrann på galan och måste säga att de gör det jäkligt bra. Jag har sett tv-serien med Café Bärs också och de är lika klockrena där. Det är kul för Hammarby också att vårt klubbmärke syns på Idrottsgalan.

Ja, vad betyder det för er PR-mässigt?

- Det är alltid viktigt att stärka varumärket. Det allra bästa hade varit om vi var där för våra prestationer på fotbollsplanen. Men nu har vi inte rosat marknaden på sistone så det här var bra nog. Vi får hoppas att vi är där nästa gång för fotbollen.

Hammarby sparkade igång säsongen 2013 under tisdagen. Erik Sundin tränade rehab vid sidan av.

– Vi passade på att göra ett ingrepp i knäet innan semestern, men jag är snart i träning med laget igen. Det är kul se killarna igen och vara igång.

Jagar allsvenskan

Laget har ännu inte satt upp några uttalande mål för säsongen. Men Erik Sundin gör ingen hemlighet av att Hammarby ska slåss om avancemang till Allsvenskan.

– Vi ska vara med i toppen och kämpa om de två första platserna. Det blir viktigt att bygga upp ett starkt hemmafacit. Vi ska vara svårslagna på hemmaplan. För egen del vill jag vara en starkt bidragande orsak till att vi förhoppningsvis tar klivet upp.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: