Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN
 Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN
Foto: Johan Löf
 Foto: Johan Löf

Klart: Dalkurd värvar landslagsanfallare

Publicerad

Dalkurds storsatsning i superettan fortsätter.

Enligt uppgifter till SportExpressen presenterar klubben anfallaren Imed Louati inom kort.

22-åringen lånas in från Hangzhou Greentown F.C i Kina under kommande år.

 

Gillar du fotboll? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla fotbollsnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.

Dalkurds FF chockade många när laget värvade Tom Söderberg och Dusan Djuric inför den här säsongen.

Dessutom gjorde klubben tidigare klart med Rawez Lawan från IFK Norrköping och nu senast Mirkan Aydın från Göztepe i Turkiet.

Fyra etablerade nyförärv som ska hjälpa klubben att nå toppen i superettan och ta sikte på avancemang till allsvenskan.

Satsningen går vidare

Men nykomlingen i superettan är inte nöjda där - och satsningen går nu vidare.

Enligt uppgifter till SportExpressen presenteras inom kort ytterligare en anfallare.

Den här gången handlar det om tunisisk landslagsman vid namn Imed Louati. 22-åringen kommer senast från en sejour i Hangzhou Greentown FC och var senast utlånad till Gyeongnam FC.

Där blev det 12 matcher och två mål.

Louati har även representerat Tunisiens OS-lag.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida