Amerikanske tränaren Gregg Berhalter tar in anfallare från USA. Foto: Andreas L Eriksson
Amerikanske tränaren Gregg Berhalter tar in anfallare från USA.  Foto: Andreas L Eriksson

Hammarby tar in anfallare från USA

Publicerad
Uppdaterad
Hammarby fortsätter att värva från USA.
Enligt FotbollsExpressen.se:s uppgifter är anfallaren Billy Schuler, 21, på väg att bli klubbens nästa värvning.
Bara en läkarundersökning återstår och han väntas presenteras inom en vecka.
- Jag kommenterar aldrig rykten eller spelarnamn, säger sportchefen Gustaf Grauers.
Hammarby satsar för att nå allsvenskan 2013 och man gör det med ett delvis nytt lag inför den kommande säsongen i superettan.
Bland annat har klubben värvat Daniel Theorin från Gefle, Billy Berntsson från Kilmarnock - och Christopher Lallet från Degerfors.

Gjorde 16 mål

Nu väljer den amerikanske tränaren Gregg Berhalter att ta in en anfallare från USA.
FotbollsExpressen.se kan avslöja att det handlar om anfallaren Billy Schuler, 21, från North Carolina Tar Heels.
Enligt FotbollsExpressen.se:s amerikanska källor är en övergång i princip klar och det enda som återstår är en läkarundersökning.
Schuler är 181 cm lång och väger 77 kilo och gjorde förra året 25 matcher, 16 mål och 5 assist för North Carolina Tar Heels.
Hammarbys sportchef Gustaf Grauers är fåordig kring värvningen.
 - Jag kommenterar aldrig rykten eller spelarnamn, säger han.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: