ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Slår definitivt hål på Zlatan-flytt till PSG

ANNONS:

Zlatan Ibrahimovic går in i EM-slutspelet i Polen/Ukraina i sitt livs form. Samtidigt omgärdas han av envisa rykten om att PSG vill köpa supersvensken.

Zlatan har tidigare klargjort att han trivs i Milan – och nu dementeras en möjlig affär från högsta håll i Frankrike.

– Vi letar efter en anfallare och har flera olika alternativ, men Ibrahimovic är inte på vår lista, säger PSG:s generaldirektör Jean-Claude Blanc.

Nyligen publicerade uppgifter från Italien avslöjar att Paris Saint-Germain lagt ett erbjudande på bordet värt 360 miljoner kronor för Zlatan. Den franska storklubben ska också vara intresserad av Milan-kollegan Thiago Silva.

Samtidigt som Milans vicepresident Adriano Galliani dementerat flyttuppgifterna och sagt att det är ”99,9 procent säkert” att Zlatan stannar i Milano-klubben har flyttryktena alltså fortsatt att spridas, trots att såväl tränaren som sportchefen i PSG, Carlo Ancelotti och Leonardo, sagt att det inte finns några bud lagda.

"Inte varit några bud på svensken"

– Det finns inga bud eller överenskommelse mellan klubbarna, men det är en bra spelare som vi alla vet, har sportchefen Leonardo sagt till SPORT-Expressen för några dagar sedan.

Och frågan är om inte självaste generaldirektören för PSG nu slår definitivt hål på uppgifterna att Ibrahimovic spelar i Frankrike kommande säsong.

– Det har inte varit något bud på svensken, bekräftar Jean-Claude Blanc för franska radiokanalen RMC.

Letar anfallare - men inte Zlatan

Han fortsätter:

– Vi letar efter en anfallare och vi har flera olika alternativ, men Ibrahimovic är inte på vår lista, klargör han.

Zlatan, som har gjort hela 28 mål på 32 matcher i Serie A den gångna säsongen, sade så sent som efter genrepet mot Serbien på Råsunda att han trivs i Milan och inte har några planer på att flytta.

– Vad jag ska göra? Paris? Nej, nej, nej. Jag tillhör Milan, jag har ett kontrakt med Milan, jag är lycklig där. Det har inte hänt något nytt. Det går ett stort rykte i Europa nu, men det finns ingen sanning i det.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: