ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Claudio Villa
Foto: Claudio Villa

"Balotelli förstod att det var kärleksfullt"

ANNONS:
Läs mer

Han kallade Mario Balotelli för "familjens lille neger".

Nu försvarar Silvio Berlusconis bror sina uttalanden.

– Det blev en mediecirkus, säger han till Milan Channel, rapporterar Goal.com.

Inför Mario Balotellis Milandebut filmades Paolo Berlusconi, bror till ägaren Silvio, när han på ett partievenemang uttalade sig rasistiskt om anfallaren.

Berlusconi ska ha sagt: "Nu går vi och ser familjens lille neger". Nu har han uttalat sig till Milan Channel och försvarar då uttalandena.

– Han förstod att det jag sa var någonting kärleksfullt som blev till en mediecirkus, säger han till Milan Channel, rapporterar Goal.com.

"Är en intelligent kille"

Paolo Berlusconi säger att hans uttalanden inte får ses som något rasistiskt. Och att anfallaren förstod att han inte menade någonting illa.

– Jag har pratat med Balotelli. Men egentligen fanns inget behov av det, eftersom han är en intelligent kille, säger Berlusconi.

"Lägger det bakom oss"

Milan har valt att inte kommentera händelsen, som skedde inför söndagens match mot Udinese. Men i går publicerade klubbens hemsida en bild på den förre Manchester City-spelaren och Berlusconi tillsammans.

– Nu lägger vi den här händelsen bakom oss, som Mario sa till mig. Det är ingen idé att säga något mer, säger ägarbrodern.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: