ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Gareth Bale. Foto: Jamie Mcdonald
Gareth Bale. Foto: Jamie Mcdonald

Villas-Boas medger - Bale kan gå förlorad

ANNONS:
Läs mer

Med elva gjorda mål är Gareth Bale på väg mot sitt livs säsong.

Nu verkar Villas-Boas ha gett upp hoppet om att få behålla klenoden, om Champions League-spel uteblir.

– De flesta vill spela i Champions League, säger Spurstränaren till The Guardian.

Walesaren Gareth Bale är på väg mot sin bästa säsong i karriären. Med elva mål på 21 matcher i Premier League, som mittfältare, är han ett hett villebråd inför sommarens transferfönster.

Tottenhamtränaren Andre Villas-Boas har fortfarande förhoppningar att få behålla 23-åringen, men han vet vad som krävs.

– Spelare som spelar på den här nivån får alltid uppmärksamhet. Det betyder inte att vi inte ser en framtid med Gareth. Men för det krävs det att vi når de mål som vi har för den här säsongen. Och det är att nå spel i Champions League, säger Villas-Boas i en intervju med brittiska The Guardian.

"Svårt att behålla"

Den portugisiska tränaren är medveten om att spelare som presterar på Bales nivå drar till sig uppmärksamhet. Men han medger att det kommer att bli svårt att värva honom för de klubbarna som är intresserade.

– Det är svårt för oss att behålla en spelare som presterar på den här nivån, eftersom det drar till sig sådan uppmärksamhet från andra klubbar. Men det är också svårt för de andra klubbarna, eftersom det är väldigt dyrt att köpa en så bra spelare.

Men tränaren är glad att walesaren spelar för klubben, och han tror att Spurs kan nå spel i Champions League, tack vare Bales spel.

"Alla vill spela i CL"

– Just nu är vi bara väldigt glada att få ha honom i laget. Jag tror att vi kan nå våra mål med honom i klubben, och då kan vi också få honom att stanna här. Alla lag vill spela i Champions League, precis som alla spelare. Förhoppningsvis kan vi nå det målet och på så vis få behålla våra bästa spelare.

Tottenham innehar för tillfället den åtråvärda fjärdeplatsen, som innebär kvalspel till Champions League, tre poäng före femman Everton.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: