ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Clive Mason
Foto: Clive Mason

Sir Alex: "Vad har hänt med läkarsekretess?"

ANNONS:
Läs mer

Phil Jones missade U21-matchen mot Sverige på grund av bältros. Nu rasar sir Alex Ferguson mot förbundskaptenen Stuart Pearce.

– Det var ett samtal mellan vår läkare och deras, samtalet borde inte ha gått vidare, säger United-tränaren.

I veckan krossade Englands U21 Sverige dito med 4-0. Det gjorde man utan Manchester Uniteds Phil Jones, som hade drabbats av bältros och riskerade att missa båda mötena mot Real Madrid i Champions League.

En sjukdom som också bekräftades av U21-förbundskaptenen Stuart Pearce. Det gjorde Manchester United-tränaren sir Alex Ferguson rasande.

– Vad har hänt med läkarsekretessen? Vi är mycket besvikna på det här. FA är en stor organisation och saker kan läcka. Men det här är någonting som vi måste jobba på, säger Ferguson till Daily Mail.

Jones kan spela mot Everton

United-bossen berättar också att Phil Jones inte kommer att missa mötena med Real Madrid, utan att han kommer att vara tillbaka till helgens match mot Everton.

Det kommer också den tidigare skadade duon Ashley Young och Michael Carrick att göra.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: