Wayne Rooney och Coleen Rooney Foto: Kirsty Wigglesworth
Wayne Rooney och Coleen Rooney Foto: Kirsty Wigglesworth
Wayne Rooney tillsammans med Coleen Rooney och sonen Klay Foto: Instagram
Wayne Rooney tillsammans med Coleen Rooney och sonen Klay Foto: Instagram

Rooney har blivit pappa: "Överlycklig"

Publicerad

Wayne Rooney har blivit pappa igen.

Tillsammans med hustrun Coleen meddelade fotbollsstjärnan nyheten under söndagen.

"Vi är överlyckliga", skriver Rooney på twitter.

Saker går inte Manchester Uniteds väg just nu på fotbollsplanen. Efter lördagens 1-0-förlust tappar laget mark i toppstriden av Premier League.

Men vid sidan av planen gläds ändå Wayne Rooney.

Fotbollsstjärnan meddelade under söndagen, tillsammans med hustrun Coleen, att paret har blivit föräldrar för tredje gången.

"Vår jättefina lilla pojke kom till jorden i dag. Kit Joseph Rooney. Vi är överlyckliga", skriver Wayne Rooney på twitter.

Tredje pojken

Paret har varit tillsammans sedan tonåren och gifte sig 2008. Sedan tidigare har de två pojkar: Kal och Klay. I juli i fjol berättade de att de väntade ett tredje barn – och även den här gången blev det en pojke.

Wayne Rooney har kritiserats för sin svaga målform under hela hösten men har under 2016 gjort fyra mål på fyra matcher för Manchester United.

 

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida