Foto: Rui Vieira
 Foto: Rui Vieira

"Nu blir Guidetti lag- kamrat med Bajrami"

Publicerad
Uppdaterad
Manchester City-stjärnan John Guidetti är nu nära en övergång till holländska Twente - enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är det bara en underskrift som saknas.
- Ingenting är klart, men Twente är absolut ett alternativ, säger Guidettis agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.
U21-landslagsstjärnan John Guidettis kontrakt med Manchester City går ut i sommar och svensken har sedan en tid tillbaka kopplats samman med holländska Twente. För två veckor sedan var 19-åringen nere i Enschede för att förhandla med klubben tillsammans med sin pappa Mike och nu uppges övergången vara nära.
– Det är ett konstigt sätt att göra det på, de har velat göra allt på plats i Holland, säger Jonsson.

Presenteras på fredag

– Jag kunde inte åka ner, då åkte Marc ner med sin son, de skulle titta på klubben. Det är inga problem med det, men då skötte de allt på plats och han vet ju inte turordningen riktigt. Sen har jag inte hört något mer, säger Jonsson.
Enligt De Telegraaf väntas svensken presenteras på fredag och han blir då klubbkamrat med Emir Bajrami.
Åsa Josefsson
Åsa Josefsson

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida