Foto: Clive Brunskill
 Foto: Clive Brunskill

Klasnic tillbaka - sköt Bolton vidare

Publicerad
Uppdaterad
Johan Elmanders Bolton är klart för åttondelsfinal i FA-cupen. Anfallskollegan Ivan Klasnic satte enda målet i omspelet mot Wigan.
- Han är en sådan spelare som alltid kommer att göra mål, säger tränaren Owen Coyle.
Ivan Klasnic har haft en jobbig säsong fylld av skador.
I går fick han äntligen visa vad han kan när han är frisk.
Kroaten satte 0- 1 i den 66:e när han tog emot en passning från Mark Davies och vände snyggt inne i straffområdet.

Elmander i stolpen

- I dag visade han vilka kvaliteter han besitter säger tränaren Owen Coyle till BBC.
Klasnic hade flera lägen, men hade lite problem med skärpan. Och han var inte ensam: Johan Elmander hade ett skott i insidan av stolpen.
- Vi skapade väldigt många chanser och kunde vunnit med större siffror. Ivan kunde gjort fler mål, men det han gjorde var väldigt fint, säger Owen Coyle.
I åttondelsfinalen ställs Bolton mot Fulham på bortaplan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag