Foto: Imago Sportfotodienst
 Foto: Imago Sportfotodienst
Foto: Imago Sportfotodienst
 Foto: Imago Sportfotodienst

Bordeaux stänger av två spelare efter bråk

Publicerad

Bordeaux stänger av spelarna Jérôme Prior och Lamine Sane.

Klubben skriver i sin kommuniké att beslutet kommer efter "allvarliga händelser i omklädningsrummet" efter cupmatchen mot FC Nantes.

"Vi kommer inte att kommunicera något ytterligare om saken", skriver klubben i sitt officiella uttalande.

Åttondelen mellan Bordeaux och Nantes blev en smått vansinnig historia. När matchklockan stod på full tid var resultatet 2-2. En förlängning följde – som bjöd på hela tre mål.

Tappade ledning på övertid – Bordeaux stänger av

Bordeaux såg ut att ha gjort segermål när brassen Malcom satte 3-2. Men Nantes vägrade lägga sig ner och erkänna sig besegrade. Johan Audel gjorde 3-3 och Alejandro Bedoya, svenskbekantingen, fixade avancemang med sitt 3-4-mål.

Och tydligen var det än hel del missnöje i Bordeauxs omklädningsrum efter cuputtåget. Bordeaux har nämligen meddelat att två spelare, målvakten Jérôme Prior och försvararen Lamine Sane, har blivit avstängda på obestämd tid.

"Ingen kommer att svara på intervjufrågor"

Som orsak anger Bordeaux "allvarliga händelser i omklädningsrummet" efter matchen mot Nantes.

Mer detaljerade än så vill Bordeaux inte bli.

"Vi kommer inte att kommunicera något ytterligare om saken och ingen kommer att svara på intervjufrågor om det här beslutet", skriver klubben i sitt officiella uttalande.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Följ oss även på Instagram och ta del av älskade inslag som "Veckans kärleksbarn"! Så vad väntar du på – följ oss!

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: