ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Marcus Ericsson
Foto: Marcus Ericsson

Norrköpingsbacken ska stoppa Sverige

ANNONS:
Läs mer
Moldavien räknar bort seger mot Sverige.
Men Norrköpings försvarare Petru Racu tror att svenska landslagets skadeproblem kan göra att Moldavien får med sig oavgjort.
- Det är en svaghet att Sverige har fått så många skador nu på slutet, säger han.
Sverige är storfavoriter mot Moldavien på tisdag - allt annat än en seger mot Moldavien är en jätteskräll.
IFK Norrköpings försvarare Petru Racu är en av spelarna som ska försöka stoppa Zlatan Ibrahimovic och de andra svenska stjärnorna på Råsunda.
- Vi har bra koll på Sverige. Vi har snackat mycket om hur de spelar och även sett flera dvd:er på deras matcher. För oss blir det också en bra chans att visa att vi är bra, säger han.
Tror ni att ni kan vinna?
- Nej, vi är inte så naiva att vi går för seger mot Sverige. Vi kommer inte till Råsunda för att spela fin fotboll. Spelar vi kompakt och disciplinerat i försvaret har vi en chans till ett bra resultat, oavgjort om vi har turen med oss.

"Har ingen riktig taktik"

Hur ska ni stoppa Zlatan Ibrahimovic?
- Ja, om man visste det? Det undrar väl de flesta försvarare i Europa. Vi har ingen riktig taktik för bara Zlatan. Sverige har många bra spelare runt omkring honom också.
Vad ser du för svagheter hos det svenska laget?
- De är ett mycket bättre lag än oss, men deras skador och avstängningar gör att vi har en bättre chans. Samtidigt så har de kvalitet på nästan varenda position.
Hur ska det bli att spela på Råsunda?
- Självklart ska det bli inspirerande att spela inför en stor publik och att möta Sverige är alltid speciellt för mig.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: